SINDS 1925
Jubilarissen  Na de schietwedstrijd werden drie clubleden gehuldigd. Wim Stam kreeg                              een speld vanwege zijn 40-jarig lidmaatschap en Piet Jansen en                                          Hans Dolislager kregen de speld voor hun 25-jarig                                                    lidmaatschap. Daarnaast werd Wim Stam                                                                                     gehuldigd tot erelid vanwege zijn talloze                                                                                                                      verdiensten aan Wilhelm Tell vier decennia.                                                                                                                                                         
Schietvereniging Wilhelm Tell uit Alblasserdam heeft woensdagavond 14 december drie leden van de club gehuldigd.                            Daarnaast werd er een damesschietavond georganiseerd, waarbij de dames van de              schietende heren ditmaal de trekker mochten overhalen. De jongste deelneemster wist hier            alle andere dames te verslaan en ging met de           eerste prijs naar huis.
De schietende dames moesten diverse opdrachten uitvoeren, zoals het omverschieten                                                  van een nepkonijn en het zo goed mogelijk ‘knallen’ op een ‘bowlingkaart’. Debora van                                                    der Kuijl versloeg alle dames en won daarmee de wedstrijd. De tweede prijs ging naar Margo Haksteeg en Karin Middelkoop werd derde. De geluksprijs werd gewonnen door Samantha Haksteeg. De winnaressen ontvingen behalve een beker, ook een goedgevulde schaal met etenswaar. De damesschietavond wordt één keer per jaar gehouden en is bedoeld voor de partners van de schietende mannen. (De praktijk leert namelijk dat het merendeel van de schietclubleden uit mannen bestaat.)
Wilhelm Tell is een 86-jaar oude vereniging, gevestigd op de zolder van de Ds. Joannes Beukelmanschool aan de Lelsstraat in Alblasserdam.
Wim Stam erelid Wilhelm Tell